Събиране на капачки 06.06.2020

Събиране на капачки 17.04.2021
Име на събитиетоДата на провежданеМясто на провеждане
Събиране на капачки! 06Юни 2020г.Варна

Кратка информация за събитието:

На 06.06.2020 пред Катедрален храм "Св. Успение богородично" град Варна отново ще бъде притегателен център за добротата. 

Сдружение "Аз Вярвам и Помагам" организира за четвърти път прекрасното събитие "Празник на рециклирането "Аз Вярвам и Помагам 4"", което ще се проведе отново на 06.06.2001г. (Събота) от 09:00ч до 15:00ч пред Катедралата в гард Варна.

Само в Област Варна за последните години от основаването на кампанията успяхме да обединим хиляди заедно с които събрахме и предадохме за рециклиране над 118 тона пластмасови капачки и успяхме да направим до този момент 11 много значими дарения от чисто нови апаратури.

Ние се стараем още от създаването на идеята ни не само да събираме капачки, а да възпитаваме хората в мисъл към човешкият живот, природата и значимостта по-между им. На събитието децата имаха възможност отново да се превърнат в ЕКО-героите "Капачкомен" и "Принцесата на капачките", а също така да посетят и първото по рода си благотворително "Училище по рециклиране" в което преподаватели и докторанти от катедра по "Екология и опазване на околната среда" към Технически университет – Варна бяха лектори и обясняваха на децата за хартията, пластмасата и стъклото. 

Сдружение "Аз Вярвам и Помагам" заедно с едноименната благотворителна кампания обръщаме силно внимание към три основни цели, а именно:

  1. Екологична насоченост и опазване на околната среда.
  2. Възпитание, образование и мотивация на подрастващите.
  3. Оползотворяване на събраните средства към отделения в които медицинската апаратура оцеляването на човешкият живот е силно зависим от медицинската апаратура.

ЗАПИШИ СЕ И ТИ